Aventura molt més que superada

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies,

Avui el matí tant els kids com els teens ens hem aixecat amb música i molta energia pel que ens espera de dia. Hem agafat forces amb un bon esmorzar i ballant les coreos que ens ensenyen els monitors i monitores.
Hem anat caminant fins al parc d’aventura, ha sigut una ruta molt bonica, ja que era pel mig del bosc i teníem el riu al costat. Hem fet el circuit d’aventures on tots i totes hi han gaudit moltíssim, no volien baixar!!! Mentre que uns estaven fent el circuit d’aventures, els altres estaven fent dinàmiques de grups, fent mini rutes pel voltant del circuit per conèixer una mica més aquella zona, també han fet jocs, polseres... Després hem dinat de pícnic i hem fet la ruta de tornada. Però aquí no s'acaba l'aventura, encara els hi queda energia pel joc de nit!!! Tenen molta energia i moltes ganes de gaudir i passar-s'ho d'allò  més bé. Ha sigut un dia INCREÏBLE!!!

Ara anem a la dutxa tots i totes, per carregar de nou forces per poder fer el súper joc de nit tan esperat per ells i elles que és......... LA SARDINA!!!