Aventura molt més que superada

Molt bona nit!
Com estem? Nosaltres súper bé!
Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssim pel dia d’avui al ritme de la
música.
Avui hem sortit dde l’alberg i hem anat a fer-li una vista a lo Polet, on després de
fer una passejada de 20 minutets, hem rebut una master class sobre el procés
d’obtenció de l’arròs. I la cosa no acaba aquí! Hem pogut ser partíceps; primer hem
aprés a distingir l’arròs de les males herbes, després hem separats els granets
d’arròs de les espigues amb unes forques de fusta que semblaven súper antigues i,

Publicat el

The last dance

Bona tarda famílieees!

Avui ens hem despertat amb una energia ESPECTACULAR, perquè teníem moltes ganes d'anar tots i totes el Parc del Segre a fer ràfting i caiac. Els nervis es notaven desde que hem pujat a l'autocar i els han transformat amb unes ganes boges de no voler baixar del caiac ni del ràfting. Han gaudit com mai, estaven tenint una adrenalina que han sortit dient que volien repetir mil vegades més. Estaven de foto, perquè era IMPOSSIBLE esborrar el seu somriure de la cara, ha sigut UNA PASSADA!!!

Publicat el

Cada dia ens superem més!!!

Helloooo Hellooo!!!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Avui hem començat el dia molt animats i animades, ja que ahir ens va ploure avui hem tingut sol tot el dia i això ha sigut molt bo per renovar energia. Hem tingut un esmorzar rodó, ja que hem tingut DONUT de xocolata que era molt esperat pels nens i nenes. 

Publicat el

Que el ritme no pari!

Hi everyone!

Avui ens hem aixecat amb molt de ritme encara que el dia no ens ha acompanyat, però aquí no ens para ni la pluja! 

Els teens el matí no han pogut fer les activitats de BTT ni escalada + slackline, perquè estava plovent i no podíem fer activitats outdoor. Però han fet un SÚPER MINUTE TO WIN!!! Els hauríeu d’haver vist com han gaudit de cada una de les proves que se li plantejaven, quin ambient! Durant tota l'activitat s'escoltava riures, aplaudiments i crits d'ànims per donar forces els seus companys i companyes. Hem treballat també de competitivitat sana. 

Publicat el

The first day

Bona tarda, famílies!

Al matí hem agafat forces amb un súper esmorzar i hem fet coreos per tenir tota l'energia necessària per poder fer les activitats d'esports i d'anglès.

Publicat el

Good night, comença l'aventura

Hola estimades famílies!
Ara sí! Ja ho podem dir tots junts! Ja han començat les estades combinades a la Molina. Segurament, aquests últims dies els nervis dels vostres fills i filles han anat en augment a mesura que s'ha anat acostant la data d'inici de l'estada. 

Publicat el