Comença l'aventura

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda famílies! 

Avui ha sigut un dia molt intens i ple d’emocions! A més a més, amb el gran dia que ha fet, sembla que el temps ens ha volgut donar la benvinguda! 

Després de tot el dia, ja ens comencem a conèixer tots millor i poquet a poquet es nota que anirem formant una gran família! 

El funcionament dels dies és molt simple, cada matí, mentre que els més petits fan les classes d’anglès, els més grans estan ocupats fent les activitats esportives i per la tarda, ho fem a la inversa!

Aquest matí hem començat les classes d'anglès amb els KIDS. Després d'algunes dinàmiques hem començat a pensar en el Project i han sortit unes idees que els ha motivat molt i que anireu veient durant els següents dies. 
A la tarda, ha tocat fer anglès amb els TEENS i tot i que ha costat arrancar una mica amb les dinàmiques, després s'han  animat i han anat sortint les idees pels projects.

A les activitats esportives hem fet BTT, Escalada i Slackline; una combinació idònia per començar amb un bon sabor de boca i també per arribar amb molta gana a cada àpat. 

Tots comencem a coneixen's millor i ja hi ha petits grupets nous d'amistats! Acabarem sent una gran família! 

Demà més activitats i ens veiem a la mateixa hora!