De gom a gom!!!!!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! 

Ahir teníem por de no despertar-nos després del cansament i les emocions del dia d’ahir a l’excursió, però per la nit hem dormit molt bé i hem recarregat les energies per tornar a donar el 100% de tots nosaltres en el dia d’avui! 

Com de costum, hem tornat a les rotacions habituals on els més petits fan anglès pel matí mentre que els més grans fan esport i a la tarda fem la inversa. 

A anglès ens hem posat les piles amb el projecte ja que només queden dos dies per presentar-lo. Ja els tenim quasi acabats i demà ens dedicarem a assajar i acabar les últimes preparacions pel gran dia! 

Com a activitats esportives avui hem fet scootering, tir amb arc, orientació i jocs outdoor. Els que els hi ha tocat tir amb arc han demostrat que les seves habilitats son dignes de les de petits Robins Hoods i a l’scootering ens hem quedat impressionats amb els trucs que han après a fer els infants.

Aquesta nit farem un joc de nit que sempre te molt d’èxit on haurem de cantar molt fort tots junts per guanyar! 

Seguim formant família i a cada cop notem que ens farà més pena haver de marxar... Però per això hem d’aprofitar del que queda!! Fins aviat famílies! Bona nit!