Contra la calor, guerres d'aigua!!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda a tothom! 

Avui ens hem despertat i per agafar energia de bon matí ens hem posat a ballar unes zumbes tots junts. Un cop ja estàvem actius hem començat amb les rotacions que tocaven avui! 

A anglès, ha sigut un dia molt intens i productiu ja que hem acabat el projecte i hem fet els assajos generals per demà. Sembla mentida que demà ja sigui el dia de les presentacions; el temps passa molt ràpid quan ens ho passem bé! Es noten els nervis però segur que tot surt molt bé, demà us ho expliquem!

A les activitats esportives hem acabat de fer les rotacions que no vam poder fer ahir. Gràcies als jocs d’orientació hem descobert que tenim petits exploradors entre nosaltres i en general ens ho hem passat molt bé i hem après nous esports i jocs que no coneixíem! 

A més a més, amb la gran onada de calor que feia avui hem aprofitat per fer guerres d’aigua on hem acabat tots molt molls tot i haver preparat proteccions, mireu les fotos!! 

Les colònies ja s’estan acabant i no ens ho creiem perquè el temps ha passat molt ràpid... però demà us seguim informant! Bona nit famílies!