Comença l'aventura

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda famílies! 

Avui ha sigut un dia molt intens i ple d’emocions! A més a més, amb el gran dia que ha fet, sembla que el temps ens ha volgut donar la benvinguda! 

Després de tot el dia, ja ens comencem a conèixer tots millor i poquet a poquet es nota que anirem formant una gran família! 

El funcionament dels dies és molt simple, cada matí, mentre que els més petits fan les classes d’anglès, els més grans estan ocupats fent les activitats esportives i per la tarda, ho fem a la inversa!

A anglès, tot i que estàvem una mica espantats i espantades per com serien les classes, han acabat sent molt divertides! Hem començat fent uns jocs per trencar el gel i guanyar confiança i després hem plantejat el que estarem treballant durant tota la setmana: el "project"! La idea del project és trobar un tema sobre el qual treballar tots junts per presentar-ho a la resta de companys i companyes al final de la setmana. Avui hem fet una pluja d'idees i sembla que sortiran coses molt xules!

A les activitats esportives hem fet BTT, Escalada i Slackline; una combinació idònia per començar amb un bon sabor de boca i també per arribar amb molta gana a cada àpat. 

Tots comencem a coneixen's millor i ja hi ha petits grupets nous d'amistats! Acabarem sent una gran família! 

Demà més activitats i ens veiem a la mateixa hora!