Això no para!!!!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Només portem tres dies aquí però ja es nota que a cada cop som més com una família! Avui hem seguit la mateixa dinàmica de sempre, mentre els més petits feien anglès pel matí, els més grans feien les activitats d’esport i a la tarda ho hem fet a la inversa.

A anglès tant els petits com els més grans han estat molt motivats amb els seus projectes que sembla que sortiran molt bé! Tots s’han alegrat de veure que no son classes d’anglès com les que estan acostumats de fer a l’escola sinó que aprenem angles tot passant-nos ho molt bé!

A les activitats esportives, els més petits s’han aventurat amb les BTTs per camins de fang i les seves cares de felicitat barrejada amb cansament al tornar han demostrat que s’ho han passat molt bé!  Els més grans han tingut un dia de cordes, començant per escalada i acabant fent equilibris amb l’slack line.

A més a més de tot això, avui hem tingut un macro-torneig de ping-pong, hem après a fer tot tipus de polseres i per la nit hem jugat al “One minute to win”, un joc molt divertit on els equips competeixen fent mini-proves super gracioses com intentar menjar una galeta sense utilitzar les mans!!! 

En general el grup a cada cop està més cohesionat i poc a poc tenim més sentiment de família! 

Ens ho estem passant molt bé i això només és el principi! 

Ens veiem demà a la mateixa hora! Bona nit famílies!