Outdoor day!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!

Com cada matí, hem fet un mica de ballaruga i ens hem disposat a seguir amb les activitats outdoor que ahir us vàrem explicar, escalada i slack-line i btt. Avui ha sigut el torn dels teens els que han realitzat les activitats outdoor. Han acomplert les rutes establertes i s'ho han passat molt bé. Sembla que amb aquests infants no sel's'hi acaba l'energia!

Respecte a les activitats d'anglès, avui han començat a traçar les línies del project, han pensat en quin material necessiten, esbossos i plànols que realitzaran, i per mantenir-los actius paral·lelament han realitzat dinàmiques de grup, un joc de pistes en anglès!

El centre d'interès ja està en marxa, ahir van aparèixer la Manelica i el seu pare per explicar-nos que fa molts anys a l'alberg de la Molina un nen anomenat Quimet, no es sentia a gust amb els seus companys i la societat que l'envoltava i per tant va decidir fugir als boscos de la Molina. L'objectiu de les colònies serà ajudar-lo que torni a confiar en la gent... l'emoció està servida!

Ara els infants estan a la dutxa, i després de sopar jugaran a la sardina!

Gràcies per seguir-nos, abraçades famílies