The Last day!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!!

Avui, si que si és l'últim post que farem sobre aquestes colònies tan divertides a la Molina! Han sigut uns dies fantàstics i estem agraïts com sempre de què hàgiu dipositat la confiança en nosaltres per tal de fer d'aquest estiu, el millor de tots!

Al matí ben d'hora ens ha vingut a recollir un autocar per portar-nos al Parc Olímpic del Segre, una instal·lació esportiva amb canals d'aigües braves que va ser ni més ni menys que seu olímpica l'any 1992. Allà els menors d'onze anys han acomplert l'activitat de caiac, han fet jocs cooperatius, han après a coordinar-se per remar en equip, s'han mullat de valent i han acabat moolt cansats. 

Mentrestant, els majors d'onze anys han realitzat l'activitat de ràfting. Els hem disposat en barques de 8 persones, i amb un guia especialitzat han fet descens pel riu artificial, amb corrents i cascades, adrenalina i crits assegurats! Han acabat tots xops, i ens ha anat molt bé perquè a la Seu d'Urgell feia una calor d'espant!

Hem tornat a l'alberg a dinar un bon plat de macarrons, i després ha sigut el torn de la presentació dels projects d'anglès! Ambdós projectes, de Kids i teens han sigut un èxit, i estem molt orgullosos de la feina feta.

Ara els infants són a les dutxes i preparant maletes, perquè aquesta nit ens espera la discoteca final, coreografia amunt coreografia avall, ja se les saben totes!

Esperem que gaudiu de les fotografies i ens veiem demà!