The first Day!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!!

Avui ha sigut el primer dia de les colònies, i us hem de dir que els infants tenien tantes ganes de fer activitats que a les set del matí ja estaven desperts!! Sembla que tenen una energia física a prova de bales, i nosaltres estem preparadíssims per oferir el que calgui.

Després d'esmorzar, hem fet coreografies per activar neurones i ja ens hem organitzat per grups de Kids i Teens. Els kids han fet activitat esportiva i els teens han començat les classes d'anglès fent una pluja d'idees sobre la creació del seu project. Perquè l'estona d'anglès no fos tan feixuga, s'han realitzat jocs de paraules amb anglès. 

Pel que fa a l'activitat esportiva, s'ha realitzat escalada al rocòdrom de l'alberg on els petits han pogut tastar la sensació de quedar-se penjat en una paret!! s'ho han passat molt bé! També han acomplert l'activitat de slack-line, que consisteix a caminar sobre una corda tensa, la clau és intentar no caure!!

L'altre grup ha acomplert activitat de Btt pels boscos de la Molina. Han trobat tolls d'aigua, s'han embrutat de fang, i  han gaudit moltíssim. De ben segur que aquesta nit dormiran com angelets!

Ara estan acabant de dutxar-se, i ens prepararem per anar a sopar, i fer l'activitat de nit, Furor, que no pari la música!

Gràcies per la confiança dipositada en nosaltres.

Abraçades, famílies