Excursió a la Molina

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

 

Bona tarda, famílies!!

Avui després d'esmorzar, hem seguit fent coreografies com cada matí… Els primers dies teníem alguns mandrosos i mandroses que no els hi feien gaire gràcia però ja els tenim a tots i totes ben animades, i ens demanen que les fem contínuament!

Després ens hem dividit en grups de kids i teens i hem realitzat una petita excursió pels boscos de la Molina per arribar fins al parc d'aventures de l'estació d'esquí, on els infants han realitzat un circuit de cordes i ponts tibetants, us ho imagineu? Tots i totes s'han equipat amb arnesos i mosquetons i s'han enfilat als circuits com si fossin micos! Han pogut gaudir de les altures, aprendre a gestionar el mal d'altura i posar a prova les seves destreses motrius, tota una aventura!

Com feia molt bon dia, hem pogut dinar per grups als prats verds de la Molina, i com veiem núvols a l'horitzó i anunciaven tempesta, hem decidit baixar ràpidament cap a l'Alberg on els infants han berenat i han preparat les actuacions que acompliran aquesta nit al joc del got talent. Estem delirosos per veure els talents ocults que descobrirem!

Ara kids i teens són a les dutxes i tenim una bateria de jocs d'interior preparada, ja que a la Molina està plovent.

Debut a la tempesta, s'han vist afectades les línies de connexió a internet i és per aquest motiu que avui no poder penjar fotos al blog. Sentim molt les molesties . Les afegirem quan haguem pogut resoldre la incidencia per tal de que les pogueu veure.

 

Gràcies per seguir-nos, abraçados famílies!