Activitats outdoor!!!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!

Sí, si i si, com cada dia hem fet coreografies! És un no parar, ens encanta engrescar els nens de bon matí i veurel's somriure!

Avui tant kids com teens han seguit amb les activitats outdoor. Han acomplert les activitats de tir amb arc, on han posat a prova la seva punteria a la diana, i després hem afegit algunes dificultats més per tal de millorar la seva destresa. Tot seguit ha sigut el torn de l'activitat de scootering; diversos tipus de patinets, agilitat, circuits i jocs cooperatius sobre diverses rodes, han xalat de valent! 

Les activitats outdoor han finalitzat amb un circuit d'orientació pels boscos de la Molina. Han hagut de treballar en equip per trobar totes les fites… Dir-vos que també han trobat vaques, diferents rèptils i insectes, alguns estaven totalment al·lucinats!

Pel que fa a les classes d'anglès dir-vos que el seu nivell està millorant considerablement i que el project cada vegada té més cara i ulls, estan ultimant detalls per presentar-lo el divendres a la tarda!

Ara tots els infants són a les dutxes, expectants pel joc d'aquesta nit, el bordó! Hauran d'aconseguir trobar el monitor/a cobert per un fortí de més monitors. Si són descoberts amb el lot hauran de tornar a la base i iniciar la captura, així que se les empescaran de tots colors per tal que no els reconeguem! Diversió assegurada!

Us deixem com sempre, amb les fotos d'un altre dia fantàstic envoltats de natura, aire pur i alegria.

Gràcies per seguir-nos famílies, abraçades!