Comença l'aventura!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Publicat el

11/07/2022

Molt bona tarda famílies;

Quin gran dia que hem tingut avui, sembla que el temps ens ha volgut donar la benvinguda!

Avui a les 10h han començat les activitats a l'Alberg de la Molina, la meitat feien anglès mentre l'altra meitat feien activitats esportives.

A anglès, tot i que estàvem una mica espantats i espantades per com serien les classes, han acabat sent molt divertides! Hem començat fent uns jocs per trencar el gel i guanyar confiança i després hem plantejat el que estarem treballant durant tota la setmana: el "project"! La idea del project és trobar un tema sobre el qual treballar tots junts per presentar-ho a la resta de companys i companyes al final de la setmana. Avui hem fet una pluja d'idees i creiem que sortiran coses molt xules!

A les activitats esportives hem fet BTT, Escalada i Slackline; una combinació idònia per començar amb un bon sabor de boca i també per arribar amb gana a cada àpat. Després de dinar hem fet el taller, que és una activitat normalment relaxada per passar una bona estona i evitar les hores de més calor, avui hem fet els cartells de les nostres habitacions. A la tarda, aquells que al matí feien anglès passaven a fer activitats i viceversa. 

Tots comencem a coneixen's millor i ja hi ha petits grupets nous d'amistats! Acabarem sent una gran família! 

Demà més activitats i ens veiem a la mateixa hora!