The First Day!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!!

Les colònies ja han començat! Aquest matí després d'esmorzar hem escalfat motors amb unes bones coreografies respectant els grups de convivència entre Kids i Teens i tot seguit hem començat activitats!!

Els dos grups de Kids han començat les English lessons al matí on han realitzat diferents dinàmiques en i han fet pluma d'idees sobre el projecte que volen realitzar. Per altre banda  els dos grups de Teens han realitzat les activitats esportives de Tir Amb Arc, Orientació pel bosc, i Scootering, que consisteix a tastar diversos tipus de patinets, i jocs cooperatius. Com us podreu imaginar ha sigut un no parar!!!

Després de dinar hem aprofitat per fer un taller de cartells d'habitació, on cada dormitori ha realitzat un dibuix amb el seu nom. Seguidament han començat de nou les activitats, on els grups s'han intercanviat. Els que al matí han fet Anglès han acomplert activitat esportiva, i a l'inrevés. Sembla que han acabat tots bastant esgotats...i encara ens queda el vespre!!

Ara són tots a les dutxes, i després de sopar realitzarem la presentació del centre d'Interès.. tenim un bon espectacle muntat! Totes les activitats de nit estan enllaçades la història que anirem explicant durant aquests dies... sembla que un personatge molt enigmàtic vindrà a visitar-nos aquesta nit i ens demanarà ajuda!!

Demà seguirem amb notícies més fresques i més emocions viscudes!!

Moltes gràcies, famílies per ser fidels al blog de l'estiu és teu!