Excursió a la Molina!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!

Avui després d'esmorzar hem preparat bé les motxilles amb queviures, aigua, crema solar, jaqueta i les armilles de Xanascat i hem començat l'excursió pels boscos de la Molina per arribar fins a l'estació d'esquí. Allà hi ha el parc d'aventures de la Molina que conté tres tipus de circuits de ponts tibetans i tirolines de diferents nivells!! Els teens han començat pel circuit vermell al matí, i han acomplert l'activitat amb molta destresa i rapidesa i és per això que han decidit fer una excursió per les pistes de l'estació d'esquí de la Molina i han gaudit d'unes vistes privilegiades tot i que el dia no acompanyava ( ens hem salvat d'una bona calorada).

Mentre els teens feien el circuit, els kids han realitzat una excursió anomenada circuit de natura que prepara ferrocarrils catalans per l'estació de la Molina. Han pogut veure diferents tipus de fauna i flora i veure les instal·lacions d'esquí que a l'hivern es troben abarrotades de gent. Han dinat en un prat verd i ben dinat ha sigut el seu torn del circuit de cordes. En el seu cas han fet el circuit blau, que té un grau de dificultat menor, i també l'han acomplert amb destresa i rapidesa. Tots dos grups estan fets uns grans exploradors!

A mitja tarda, a causa de les nuvolades que s'acostaven de nord, hem decidit tornar a l'Alberg i ara es troben preparant les actuacions d'aquesta nit perquè farem un got talent!!, sembla que ser que descobrirem talents ocults!

Gràcies a tots els que ens llegiu des de totes parts de Catalunya, abraçades!