Dia de Bicicleta i Escalada!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!!

Ahir al vespre tant Kids com Teens varen acomplir un Got Talent espectacular, vam quedar molt sorpresos i alguns fins i tot es van emocionar i van deixar caure algunes llàgrimes..El termòmetre de valors d'en Quimet cada dia es va omplint, i els infants estant molt motivats!

Avui després dels balls matiners que activen neurones a qualsevol han començat les activitats outdoor per uns i les d'anglès per altres. A les English class han començat ja a enllestir el project final i també han aprofitat per fer dinàmiques i jocs sobre perspectiva de gènere i les emocions. 

Pel que fa a les activitats outdoor, avui els infants han treballat els jocs d'equilibri amb la slackline, una corda tensa que permet treballar l'equilibri i la concentració, i el treball en equip a l'escalada. Han estat tots i totes molt atentes a les explicacions de seguretat que els hi hem donat. Inicialment hem fet una explicació de cada material d'ús durant la pràctica de l'escalada, i un cop equipats, cadascun ha pogut gaudir de més d'una grimpada. Han quedat sorpresos a l'entendre que la seguretat depèn d'ells i del company de cordada, fet que ha fomentat molt la cohesió de grup.

També hem realitzat una excursió amb btt pels boscos del municipi de la Molina, i han quedat ben enfangats rodant molt ràpidament pels tolls d'aigua i fang que anaven trobant pel camí. 

Ara es troben tots a les dutxes i escoltant música, i es preparen per a un joc de nit molt especial... el burdó! Consisteix a atrapar una persona que es troba rodejada de vigilants sense que aquests et puguin descobrir amb el lot, ja us podeu imaginar que més d'un se les empescarà perquè no el reconeguem!

Començem a encarar el tram final de les colònies i no tenim ganes de acomiadar-nos així que seguirem esprement al màxim cada moment!

Gràcies de nou per llegir-nos, abraçades famílies!