Dia de descoberta!!!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!!!

Aixó és un no parar!! Aquest matí per no perder el per no perdre el costum hem seguit fomentant les coreografies enèrgiques de cada dia, per tal de poder començar activitats ben desperts!! Dos grups de Kids han acomplert l'activitat de tir amb arc. Han pogut descobrir que és un arc, com es munta i sobretot com es llença la fletxa per tal de poder apuntar a la diana! Després han acomplert l'activitat d'orientació, que consisteix a fer un recorregut marcat a través d'un mapa, per tal de trobar fites numerades i marcar-les. Pel camí han trobat vaques entre el circuit i hem hagut d'esquivar-les, us ho imagineu? Ens hem fet un fart de riure! 
A la tarda, i després de menjar un bon plat de macarrons a la carbonara que per cert, estaven boníssims, els teens han agafat el relleu de les activitats del matí, i hem de dir que hi havia nivell i destresa!

A les English class repartides entre matí i tarda segons les rotacions dels grups, han acomplert unes curses en les quals a mesura que avançaven completaven diferents activitats que sel's-hi proposaven. La segon part de les English class ha consistit en seguir treballant el project que comença a agafar forma!

També dir-vos que ahir van aparèixer el director de l'Alberg i la seva germana manelica, per explicar-nos que fa molts anys va viure aquí un noi anomenat Quimet i que va decidir aïllar-se del món perquè els companys no el tractaven bé… El nostre objectiu durant les colònies serà el d'aportar-li valors per tal d'ajudar-lo a readaptar-se a la societat i oferir-li aquells valors que els infants creuen essencials per la vida en societat. Demà anirem d'excursió a buscar-lo, així que si voleu seguir amb el fil de la història només haureu de fer-vos seguidors d'aquest blog!

L'estona de dutxes ja ha començat i els infants estan delirosos de començar l'activitat de nit, que anirà relacionadaamb la foscor... quina crèieu que serà?

Demà més notícies fresques des del Canal 1, Alberg de la Molina!!!

Gràcies per llegir-nos famílies, abaraçades per tots i totes!