Un fantastic 1r dia d'activitats i Angles!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda famílies;

Quin gran dia que hem tingut avui, sembla que el temps ens ha volgut donar la benvinguda!

Avui a les 10 h han començat les activitats a l'Alberg de la Molina, la meitat feien anglès mentre l'altra meitat feien activitats esportives. La combinació de Tir amb Arc, Slackline, Scootering, Escalada, BTT,  ha estat idònia per començar amb un bon sabor de boca i també per arribar amb gana a cada àpat. Després de dinar hem fet el taller, que és una activitat normalment relaxada per passar una bona estona i evitar les hores de més calor, avui hem fet els cartells de les nostres habitacions. A la tarda, aquells que al matí feien anglès passàven a fer activitats i viceversa. 

Avui també hem començat les classe d'anglès. Tot i que estàvem una mica espantats i espantades per com serien, han acabat sent molt divertides!

Primer de tot, hem fet molts jocs per conèixer-nos millor entre nosaltres i a les i els teachers i després hem començat a parlar sobre el project que anirem fent a poc a poc i bona lletra durant tota l'estada!.

Des de l'equip del CIC us volen comunicar en angles com han anat les clases:

Kids: 
Hello!!! This morning the kids woke up with a lot of energy and started with English class! We played many games in English and started to think about the project each class wants to present at the end of the Summer Camp... I will not give you a spoiler of what they will be but I am warning you that it looks like there will be some very cool projects!!! 

Teens: 
In the afternoon, the teens went to english class! Some icebreakers were needed to get confortable with English but we ended up having a lot of fun!! We also started thinking about the projects.... they will be amazing!!

Tots comencem a coneixe'ns millor i ja hi ha petits grupets nous d'amistats.

Demà més activitats i ens veiem a la mateixa hora!