un dia d'energia incombustible!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!

Primer de tot us hem de dir que els vostres infants s'estan comportant molt bé i sobretot, dormen com angelets.

Avui hem començat el dia amb una mica de zumba per activar el cos com cada matí, després d'esmorzar. Tot seguit hem començat l'activitat de matí, el dels grimpadors ha començat amb una ruta molt bonica pels boscos de la Molina amb BTT, i els cultivadors han gaudit d'una jornada de scootering, tastant diferents tipus de patinets i skates per diferents circuits que els monitors/es els hi havíem preparat. 
A mig matí hem realitzat un canvi de grups per tal que tots els infants gaudissin de les dues activitats.

En relació al centre d'interés, avui hem tingut notícies del Quimet, ja que a través d'unes pistes que ens han facilitat, hem descobert el seu amagatall. Els infants han quedat molt sorpresos i estant molt motivats per ajudar-lo a formar part de la societat novament. 

A l'hora de dinar hem recarregat forces, ja que val a dir que avui hem tingut un matí molt calorós, i tot seguit hem aprofitat per fer taller de polseres sota l'ombra d'un arbre centenari!!

Com cada tarda, després del taller hem continuat el dia amb les English classes, on hem fet diferents games per treballar cooperativament i després de l'snack de tarda hem seguit amb el desenvolupament dels projects. S.'han assignat diferents tasques a fer per tal d'avançar en el projecte i cada vegada està més ben encaminat. 

Ara els infants estan a les showers per tal d'estar a punt per anar a sopar i acabar un gran dia amb el joc d'aquesta nit. Demà seguirem oferint-vos notícies fresques!

Una abraçada, famílies!