Últim dia!!!!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!

Avui sí que ja podem dir que estem al darrer dia de les colònies, i tots i totes comencem a estar emocionats... Aquest matí després d'esmorzar, hem agafat l'autocar ben d'hora per anar al Parc Olímpic del Segre! Allà tots els infants d'onze anys han acomplert l'activitat del ràfting, que consisteix en fer descens per un riu creat amb pedres artificials i amb el caval d'aigua controlat. S'ho han passat molt bé i no hi havia manera de què baixessin de la barca. Quan han acabat han pogut fer un remullada d'aigua, i els hi ha anat molt bé perquè hem de dir que ens ha fet moltíssima calor!  Per  altra banda la resta d'infants han fet caiac per grups bombolla. Han acomplert l'activitat per parelles, i han fet diversos jocs per tal de poder aprendre les diferents maneres d'utilitzar un rem! Val a dir que ells també han acabat xops!

Després de les activitats al parc del Segre, hem dinat a l'ombra d'una gespa i cada infant ha pogut gaudir d'un bon gelat!! Quan la calor ha deixat d'estrènyer hem fet una descoberta del poble de la Seu d'Urgell per grups petitets i s'ho han passat pipa. 

Ara ja estan tots i totes a les dutxes i preparant les maletes, a l'espera de la discoteca que realitzarem l'última nit, on atenció, apareixerà en Quimet, que després de la insistència dels infants per ajudar-lo, finalment ha decidit que vol tornar a la Molina!!

Esperem que gaudiu de les espectaculars fotografies que hem fet avui. Abraçades per tothom i ens veiem demà famílies!