Excursió a la Molina

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!!

Aquest matí, ben esmorzat, hem estat fent danses i cançons i ens hem equipat amb calçat esportiu, motxilla, crema solar i moooolta aigua per començar una gran excursió pels boscos de la Molina fins al parc de les tirolines!! Grimpadors i cultivadors han estat tot el matí gaudint dels boscos penjants i les tirolines i s'ho han passat pipa. Hem aprofitat per seguir parlant del centre d'interès i han començat a sorgir per part dels nens, forces idees sobre com podríem ajudar en Quimet... els infants volen transmetre empatia, cooperativisme, i positivitat. De ben segur que aniran sortint valors aquests dies vinents!!

Hem dinat en un prat ben verd amb unes bones vistes a les pistes d'esquí de la Molina, un fantàstic pícnic que ens han preparat a l'alberg, i després els infants han estat preparant unes representacions molt especials perquè aquesta nit jugarem al got talent!! Els espectacles que estan preparant apunten maneres!!!

El dia ha seguit amb les English class preparant un Macro-game en el qual els nens i les nenes de cada grup han realitzat diferents proves; short medium and large tests! Totes les proves han sigut molt divertides, de treball en equip i de molt challenging.
Els diferents teams s'han organitzat i han jugat molt i molt bé, i les puntuacions han quedat molt empatades, i per això demà acabarem de decidir qui aconsegueix la victòria.

Demà seguirem amb notícies ben fresques!

Abraçades, famílies!