Dia d'Olimpíades

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!!

Aquest matí ben esmorzat, hem estat ballant una miqueta per activar el cos i la ment, per preparar-nos per unes olimpíades molt exigents en l'àmbit físic!! Per començar hem realitzat diferents proves de relleus per grups com; la "carretilla", flexions combinades amb abdominals, córrer a peus creuats i endarrere, i etc… Posteriorment hem organitzat un torneig a dues bandes amb bàsquet i la pilota presonera. Per acabar hem realitzat un joc d'estratègia amb small balls a tres bandes que els hi ha encantat!

Hem dinat com uns reis , com cada dia, ja que aquí a l'Alberg ens estan tractant molt bé! El taller de la tarda l'hem dedicat a crear un record molt especial per cada un d'ells, que estan elaborant ells mateixos.. No us volem dir gaire més, ho podreu comprovar amb els vostres ulls el mateix dissabte!

El dia ha seguit amb les English class, on els grups han seguit treballant amb el project. S'han organitzat per pensar quina serà la jugada del football match que gravaran i han decidit que es decidirà la victòria amb els penals. Ja tenen el project  força avançat i aquests últims dies que ens queden, treballaran i s'organitzaran en equip per tal d'enllestir les últimes tasques. S'ho han passat d'allò més bé! They are really passionate about football!!

Abraçades famílies, seguim esprement els últims dies al màxim!