Climbing Time!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda,famíles!!

S'acostem els últims dies, el cansament es va acumulant , però no defalleixen les ganes de gaudir i compartir experiències!

Avui després d'esmorzar, i com cada dia, hem mogut el cos a ritme de zumba i hem fet estiraments, ja que ahir els nens i les nenes van acabar molt cansats. Tot seguit hem acomplert l'activitat d'escalada en rocòdrom, el qual tenim just darrere de l'Alberg. Alguns semblava que tenien por al principi, però finalment han acabat pujant tots i totes i la diversió i el repte han estat assegurats! Els infants han extret d'aquesta activitat valor com la confiança en un mateix, clau per relacionar-se amb els altres i la comunicació, així que el termòmetre dels valors segueix creixent i podreu veure'l  lúltim dia de les colònies!

Les noies de la cuina de l'Alberg segueixen cuidant-nos moltíssim i avui ens han fet una fideuada per llepar-nos els dits!!

Durant l'estona lliure els nens i les nenes de cada grup han seguit confeccionant el meravellós record que estan preparant entre tots i totes i com cada dia ha arribat l'english time!

Els grimpadors avui han acabat el projecte i ha quedat molt i molt béi  han fet un vídeo molt divertit representant un tv sport news, ja el veureu! També han acomiadat les classes amb diferents jocs i activitats, ja que demà estarem tot el dia a la seu i a la tarda realitzarem un English Challenge!

Per altra banda, els cultivadors, també han acabat el seu projecte retocant els últims detalls del guió i després han pujat a les habitacions perquè és allà on es donaven la grana majoria d'espais dels programes de televisió que han realitzat. Han treballat amb molta eficència!!

Aquesta nit ens espera l'activitat del minut to win, un joc que consisteix en fer proves en menys d'un minut, us ho podeu imaginar?!! Després farem una relaxing night mirant les estrelles i anirem a dormir ben d'hora, ja que demà tenim un dia complet al Segre Olympic Park.

Una abraçada famílies!