Ara sí que han començat les Colònies!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

 

Bona tarda, famílies,

Després d'una primera nit molt especial a la Molina, ens hem llevat ben d'hora i ens hem equipat amb tot el material necessari per gaudir d'un dia espectacular i ple d'aventures.
Just després d'esmorzar hem iniciat el dia amb el centre d'interès que ens acompanyarà durant totes les colònies. Teniu ganes de saber-ne més? Doncs prepareu-vos...
Avui el director ens ha explicat que fa molts anys l'alberg va ser una escola i un dels infants no va adaptar-se bé a viure-hi allà... Resulta que era el seu vailet.
Aleshores se'n va anar a viure a la muntanya, ben aïllat del món sense mòbils ni ordinadors ni tampoc tauletes, i des de llavors no n'han tornat a saber res. Com us podeu imaginar el seu pare continua preocupat. Ens ha donat una missió: trobar el seu vailet anomenat Quimet i transmetre-li tots aquells valors que nosaltres creiem necessaris per formar part d'una societat millor. Si seguiu ben atents al nostre blog, demà arribaran més notícies fresques. Els infants estan encuriosits per trobar el Quimet i saber més coses d'ell.
Tot seguit, tant el grup de cultivadors com el de grimpadors, al llarg del matí hem estat fent archery i cooperative games.
Molts dels infants s'han arribat a creure que eren en Robin Hood. Ha estat molt divertit! Us ho podeu imaginar?
A mig matí hem fet un snack i hem seguit jugant amb una temperatura molt agradable, però molts d'ells ja esperaven el fantàstic dinar que hem tingut.
A continuació del dinar, hem realitzat un workshop que ha consistit a fer els seus cartells per les habitacions. Han quedat molt bonics!
A la tarda ha arribat el moment de les English classes. Hem estat fent diferents games and activities i després de l'snack hem començat a fer el brainstorming del que serà el nostre projecte.
El grup dels Grimpadors sembla que ja tenen mig decidit com enfocaran el seu projecte. Volen fer un programa de telenotícies esportiu. Prepararan un dialogue, attrezzo i simularan the last minute of a football match. Té molt bona pinta.
El grup dels cultivadors, també han decidit fer un TV show però més enfocat al zàping. Estan sortint molt bones idees...
Ara estem fent showers abans d'anar a sopar.
Després farem el joc de nit i abans d'anar a dormir tancarem el dia amb el nostre grup de tutoria.

 

Bona nit famílias!!