Snack

Sisè dia d'estada a la Molina

Hola hola!!

Ja tornem a estar per aquí de nou!!

Avui ha estat un dia molt enèrgic, però abans d'explicar-vos que tal ens ha anat el dia hem de dir-vos que ahir ens vam tornar a trobar amb el Quimet.

Després de sopar i abans de fer el joc de nit "scoutball", el Quimet ens va explicar la importància de jugar en equip i el fonamental que és una bona comunicació amb el teu grup.

Així que, un cop finalitzada l'activitat de nit, tothom va anar a dormir per agafar energia pel dia següent.

Publicat a
Centre d'interès

Cinquè dia d'estada a la Molina

Bon vespre!!

Ahir a la nit el Quimet va anar a visitar als més petits de la casa per animar-los a donar-ho tot a l'activitat de nit i que perdessin la vergonya. L'activitat de nit va ser el "Got Talent" i tots hi totes van participar de forma molt animada exposant el seu espectacle.

Després ens hem vam anar a dormir tots ja que estavam molt cansats i voliem petar-ho molt al dia següent.

Publicat a
Centre d'interès

Quart dia d'estada

Bona tarda a tothom!!

Com esteu? Tenim una notícia: des d'ahir a la nit que som un més en el grup. 

 

Després d'un dia llarg d'excursió, a l'hora de sopar, vam veure que dins el menjador es trobava un home que encaixava amb la descripció del Quimet. 

Poc a poc ens hi anavam apropant a preguntar qui era i, efectivament, era ell. En Quimet ens va explicar que quan passàvem per casa seva dins del bosc ens va sentir xerrar tan fort que de baixada va decidir seguir-nos. 

Publicat a
Centre d'interès

Tercer dia d'estada a la Molina

Hola de nou!!!

Ja tornem a ser aquí, tercer dia superat.

Ahir abans d'anar-nos a dormir, ens van visitar de nou els quatre professors de l'escola d'en Ramón Xurriguera.

Aquesta vegada tenien un pla: si aconseguíem obtenir i ajuntar un mapa que estava amagat pel camp de futbol de l'escola, aquest ens portaria a conèixer el bosc on probablement s'amagava el Quimet. 

Així que avui, gràcies al mapa que vam obtenir ahir a la nit, hem pogut realitzar una ruta pel bosc fins a arribar a trobar la casa del Quimet.

Publicat a
Centre d'interès

Segon dia d'estada a la Molina

Bones família!!!

Uf no parem per aquí... Ahir a la nit va venir a visitar-nos l'antic fundador i director de l'escola on ens trobem, en Ramón Xurriguera, per a explicar-nos la història d'un alumne seu anomenat Quimet.

Es veu que en Ramón i els seus amics els professors de català, biologia, filosofia i educació física fa 30 anys que segueixen d'aprop la desaparició d'en Quimet. Per aquesta raó, ahir a la nit ens van demanar ajuda per a trobar pistes d'on podria estar-hi i vam haver de jugar al joc de la sardina.

Publicat a

Primer dia d'estada a la Molina

Molt bon vespre! 

Com estem? Nosaltres per aquí super bé!

Primer despertar a l'alberg. Ens hem aixecat amb molta energia i preparadíssims pel dia d’avui al ritme de la música.

Després del primer àpat i de la sessió de zumba organitzada pels monitors, els infants s'han dividit per tutories i han começat l'activitat del matí.

Publicat a