Water games & Olimpiades a Deltebre!!!

Deltebre Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda!

Com anem? Per aquí tot genial!

 

Com cada dia ens he llevat al ritme de la musica i hem anat a esmorzar per agafar forces pel dia que ens esperava. Després ens hem activat amb un zumba com cada dia i després hem començat activitats!!!

 

Aquest matí tel grup dels grans han fet Water Games en format gimcana. Unes 10 proves que els nostres participants havien de superar i obtenien punts segons els seus merits aconseguits. Seguidament hem estat fent curses de relleus amb aigua, on competien amb la resta de grups. Ha estat una forma diferent de passar la calor fent esport i rient molt amb els nostres companys/es.

Mentrestant, els dos grups hem estat fent OLIMPIADES, on hem estat fent torneig de futbol i basquet entre d'altres esports. Fent parades en mols moments per remullar-nos i poder seguir amb la dinàmica.

Durant la tarda un cop ben dinats i amb el taller de ZUMBA, papiroflèxia i hem seguit amb el torneig de ping-pong que vam deixar a mitges. També ha estat una manera d’estar una estona després de dinar refugiats de la calor.

 

Durant la tarda hem fet canvi de rotacions i els grups de petits han gaudit de les Olimpiades i els grups dels petits han gaudit dels Water Games.

 

Aquesta nit toca el gran MINUTE TO WIN, on amb 1 minut haurem de superar les diferents proves que els monitors ens proposaran!!!!

 

Seguim molt contents i esperem que vosaltres també estigueu tant bé com nosaltres!

 

Us enviem una abraçada enorme des d’aquestes vistes de camps d’arròs.

Fins demà famílies!