Wally + orientació i Gimcana a DELTEBRE!

Deltebre Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

 

Com estem? Nosaltres súper bé!

Avui ha estat el primer dia sencer a l’alberg i les sensacions han estat genials! Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos i hem baixat a esmorzar.

 

Abans de començar amb les activitats corresponents hem fet un parell de coreografies de zumba per activar-nos i moure el cos.

 

Les activitats d'aquest matí dels dos grups dels petits eren un Wally i orientació. Gràcies al Wally, hem conegut tots els espais de l'alberg i hem descobert diferents llocs a partir de proves i reptes que ens han anat amagant els monitors per arreu de l'alberg. Un cop ha acabat el Wally, els més petits hem preparat una orientació per dins la zona de l'alberg al altre grup dels petits. Ha estat un matí molt entretingut on ens ha servit per començar a crear vincles i perdre vergonyes entre membres del grup.

Tot això mentre el grups dels grans hem fet la GRAN GYMKANA, on hem estat fent diferents proves a fora, moltes d'elles d'aigua degut a la gran calor que feia avui per Deltebre.

Després de dinar hem fet un taller on ens hem assegut amb els nostres companys d’habitació i hem fet uns cartells súper macos amb el nom de la nostra habitació i el nom dels integrants d’aquesta perquè els monitors sàpiguen on es troba cadascú. 

A la tarda hem fet canvi d'activitats i els petits han gaudit de la Gimcana i els grans del Wally + orientació per l'alberg.
 

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per a la nit. I sabeu què? Avui tocar afinar les nostres veus i començar a pensar en tot el repertori de cançons que sabem perquè ens toca jugar al FUROR DE DELTEBRE!

 

Bona nit!

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!