VISITA ALS CAMPS D'ARRÒS

Deltebre Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

 

Com estem? Nosaltres súper bé!

 

Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssim pel dia d’avui al ritme de la música.

 

Avui hem sortit de l’alberg i hem anat a fer-li una vista a lo Polet, on després de fer una passejada de 20 minutets, hem rebut una master class sobre el procés d’obtenció de l’arròs. I la cosa no acaba aquí! Hem pogut ser partíceps; primer hem aprés a distingir l’arròs de les males herbes, després hem separats els granets d’arròs de les espigues amb unes forques de fusta que semblaven súper antigues i, finalment hem separat el gra de la closca per tal de tenir el producte final! Qui hagués dit que s’amaga tanta feina darrera d’un paquet d’arròs... També ens han explicat que les bitlles catalanes és un bon mètode per perfilar les habilitats de caça d’ocells, per si mai ens trobéssim sense aliments, així que hem fet un petit torneig de bitlles catalanes. Tot i això, la part que més han gaudit de poder entrar als arrossars descalços com el treballadors dels camps d’arròs de Deltebre. Abans de marxar cap a l’alberg ens hem netejat en una canal; tota una sessió d’ “spa natural”.

 

Després de dinar hem fet un taller de polseres on alguns d’ells, s’han fet obsequis per recordar sempre aquestes colònies.

A l’activitat de tarda han sigut els Deltes que han anat a fer l’activitat de bicicleta i caiac, amb la calor que feia hem agraït molt el bany de després d’aproximar-nos amb bicicleta. D’aquesta manera hem començat a remar ben frescos pel riu!!!!

Els grans també han anat cap al riu però a fer una refrescada i salts. Hem estat ben tranquils i gaudint de les vistes que hi ha des de la plataforma de bany del riu Ebre.

A la tarda ens tocava l’activitats de Jocs Outdoor als Cargols! On hem estat fent gran part de l’activitat un gran partit al pitxi, on hem corregut pel llarg de tot el camp de futbol de l’alberg. Després de fer l’snack, hem seguit amb diferents jocs i proves per acabar la sessió de la millor manera.

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per la nit. I sabeu què? Farem un joc de nit on cada equip haurà d’esbrinar el seu codi però... tan fàcil no serà ja que hi haurà regles entre mig.

 

Seguim exprimint al màxim aquesta estada per poder tenir moltes coses maques per explicar-vos!

 

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!