Segueix el multiesport a Deltebre!

Deltebre Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Segon dia i com cada matí ens hem llevat ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

El grup Deltes)han anat cap al rocòdrom on s’ha superat i han escalat tota la paret del poliesportiu de Deltebre. Han superat aquesta por a les alçades combinant escalada amb alguns jocs i dinàmiques de grup així com fer algun partit de futbol i basquet aprofitant l’espai interior del poliesportiu de Deltebre.

El grup dels petits (Cargols) han anat al riu a fer Caiac i a fer un bany al riu Ebre, amb una aproximació amb bicicleta! Podem assegurar que s’ho han passat molt bé i hem aprofitat el matí fent dos dels esports que més esperaven els més petits.

A la tarda ens tocava Jocs Outdoor als Deltes i Arrossars! On hem estat fent gran part de l’activitat un gran partit al pitxi, on hem corregut pel llarg de tot el camp de futbol de l’alberg. Després de fer l’snack, hem jugat una estona al mata conill, però s’ha hagut de suspendre per la forta pluja que ha començat a caure. Hem entrat cap a dins i hem fet activitats alternatives.

Els grans s'han quedat al alberg a fent tir amb arc i scootering!!!

Un cop acabades les activitats del dia, hem anat cap a la piscina, on hem pogut disfrutar-la tots junts abans d’anar a dutxar-nos. L’hem agraït molt, allà hem fet diferents coreografies i aquagym. Ha estat un bon tancament de tarda.

A la tarda han sigut els cargols qui han anat cap al rocodrom de Deltebre!

 

Aquesta nit toca relaxing night, ens anirà d’allò més bé després de tants dies sense parar quiets.

 

Seguim molt contents i esperem que vosaltres també estigueu tant bé com nosaltres!

 

Us enviem una abraçada enorme des d’aquestes vistes de camps d’arròs.

Fins demà famílies!