Multiesport per Deltebre!!!

Deltebre Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

 

Com estem? Nosaltres súper bé!

Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos com cada dia i hem baixat a esmorzar.

 

Avui al matí ens tocava a tots dos grups de petits l'activitat de Tir amb arc i Scootering. Hem estat fent joc amb els patinets, demostrant a l’equip de monitoratge el nostre bon equilibri, i tir amb arc on ha quedat clar que la nostra punteria és boníssima. Totes i tots hem gaudit molt, a més, ens ha semblat molt bona idea això de les penyores, de segur que ha estat un incentiu per posar-li encara més ganes a les activitats!

Mentrestant, el grup dels grans han anat al riu a fer Caiac i a fer un bany al riu Ebre tot i el cel tapat que hi havía. Amb una aproximació amb bicicleta! Podem assegurar que s’ho han passat molt bé i hem aprofitat el matí fent dos dels esports que més esperaven els nostre grup dels grans!!!

Després de dinar hem fet zumba dins del mateix menjador i un cop acabada hem sortit a fora a preparar el GOT TALENT d'aquesta nit. Ens hem separat per grups, decidit cançons de les nostres actuacions i les hem preparat per tal de demostrar els nostres millors talents aquesta nit. 

Pel que fa la tarda, tots dos grups dels petits hem anat caminant cap al Riu, on ens hem remullat, hem fet jocs i hem saltat des de la famosa plataforma que hi ha al riu. Ha estat un forma molt divertida de referescar-nos i compartir un temps més relaxat amb els nostres companys després d'estar tot el dia fent esport.

Els grans, aquesta tarda han anat cap al rocòdrom on s’ha superat i han escalat tota la paret del poliesportiu de Deltebre. Han superat aquesta por a les alçades combinant escalada amb alguns jocs i dinàmiques de grup així com fer algun partit de futbol i basquet aprofitant l’espai interior del poliesportiu de Deltebre.

 

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per a la nit. I sabeu què? Avui toca ensenyar davant els nostres companys7es els nostres talents en el GOT TALENT DELTEBRE 2021!!! 

Bona nit!

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!