Primer dia superat!

Deltebre Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Com estem? Nosaltres súper bé!
Avui ha estat el primer dia sencer a l'alberg i les sensacions han estat genials! Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos i hem baixat a esmorzar.

Abans de començar amb les activitats corresponents hem fet un parell de coreografies de zumba per activar-nos i moure el cos.
Els Cargols i els Aiguamolls avui el matí hem estat fent jocs per conèixer-nos una mica més! Després hem anat al poble de Deltebre i hem fet la gimcana de Lo Globus. A canvi d'un globus hem anat per les botiguetes del poble i hem acabat aconseguint un munt de llaminadures i galetes! Els Arrossars i els Deltes hem fet un partidàs de Pitxi i, un cop passats per la manguera, hem estat jugant a futbol i a bàsquet. A l'hora de dinar hem fet gresca amb cançons i disfresses i ens ho hem passat d'allò més bé. Després hem fet uns cartells xulíssims per decorar les portes de les nostres habitacions. A la tarda els Cargols i els Aiguamolls hem estat jugant al Pitxi i després de remullar-nos amb la manguera hem fet un torneig de futbol i un de bàsquet. Els Arrossars i els Deltes a la tarda hem fet una gimcana que ens ha deixat ben xops i xopes! Després de la calor que ha apretat fort avui ara acabem de fer-nos una dutxa refrescant i estem llestos i llestes pel joc de nit que ens espera aquesta nit: "El codi", consisteix en, per equips, copiar un seguit de figures que té un equip rival l'abans possible.

Adeu famílies, ens tornem a veure demà amb molt més!!!