La energia mai s'acaba!

Deltebre Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello familiy!

Avui al matí ens hem llevat una mica adormits, com es nota que comença a avançar la setmana! Però hem esmorzat per agafar forces i hem ballat zumba per activar-nos i començar les activitats amb molta energia!
Els Cargols han anat amb bici per la vora del riu, després han fet l'activitat de caiac on el riu estava super tranquil i han guadit molt fent una mini ruta i molts jocs.
Els Aiguamolls han anat caminant fins al rocòdrom, on allà han gaudit molt fent escalada i no volien baixar, ens han demostrat que sabien molt d'escalada.
Els Arrossars han fet l'activitat d'escalada on han conegut cada racó de l'alberg i s'han conegut molt més amb els seus companys/es.

Els Deltes han fet tir amb arc on la seva punteria ha estat impecable i scootering on hem vist que ara unes màquines fent servir els patinets.
Després de dinar hem fet el taller de polseres i hem seguit el torneig de ping-pong.

A la tarda el temps no ens ha acompanyat massa, perquè ens ha plogut. Els Cargols i Aiguamolls que avui anaven al riu no hem pogut a causa de la pluja i el riu no estava en condicions. Els Deltes que feien caiac i bici, hem hagut de sortir més tard per poder fer la ruta amb bici on ha sigut més llarga de lo normal, ja que, no hem pogut fer caiac, perquè el riu no estava en les condicions de poder fer l'activitat. Però han gaudit molt amb la ruta i conèixer molt més Deltebre. Els Arrossars, com estaven en cobert ells/es sí que han pogut fer l'activitat sense problema i semblaven professionals de l'escalada, han aconseguit algun record en pujar més ràpid.

Ara ens anem a dutxar i després farem el Furor com a joc de nit, tenim moltes ganes de posar-nos a prova amb la música!

Fins demà, abraçades des de Deltebre!