Experiència superada!

Deltebre Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssim pel dia d'avui al ritme de la música.

Avui hem sortit de l'alberg i hem anat a fer-li una vista a lo Polet, on després de fer una passejada de 20 minutets, hem rebut una màster class sobre el procés d'obtenció de l'arròs. I la cosa no acaba aquí! Hem pogut ser partícips; primer hem après a distingir l'arròs de les males herbes, després hem separat els granets d'arròs de les espigues amb unes forques de fusta que semblaven súper antigues i, finalment hem separat el gra de la closca per tal de tenir el producte final! Qui hagués dit que s'amaga tanta feina darrera d'un paquet d'arròs... També ens han explicat que les bitlles catalanes és un bon mètode per perfilar les habilitats de caça d'ocells, per si mai ens trobéssim sense aliments, així que hem fet un petit torneig de bitlles catalanes. Tot i això, la part que més han gaudit ha estat la batalla campal de fang a una zona habilitada al costat dels arrossars. Abans de marxar cap a l'alberg ens hem netejat en una canal; tota una sessió de "spa natural".

Després de dinar hem fet un taller de mandales i un torneig de ping pong.

A la tarda, els Teens hem anat caminant fins a la vora del riu, on han gaudit de molt bones vistes on al final han estat banyant-se al riu Ebre amb moltes ganes, ja que tenim una miqueta de calor.

Els cargols han estat fent joc amb els patinets, demostrant a l'equip de monitoratge el nostre bon equilibri, i tir amb arc on ha quedat clar que la nostra punteria és boníssima. Els aiguamolls han fet l'activitat d'orientació on hem pogut veure que estaven més preparats/es del que ens pensàvem i coneixen molt bé l'alberg i els seus petits detalls. Totes i tots hem gaudit molt, a més, ens ha semblat molt bona idea això de les penyores, de segur que ha estat un incentiu per posar-li encara més ganes a les activitats!

Ara ens estem dutxant per preparar-nos pel joc de nit que en tenim moltes ganes!!!

Bona nit! Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!