Water games & projects in DELTEBRE!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda!

Com anem? Per aquí tot genial!

Com cada dia ens he llevat al ritme de la musica i hem anat a esmorzar per agafar forces pel dia que ens esperava. Després ens hem activat amb un zumba com cada dia i després hem començat activitats!!!

Aquest matí els nostres Deltes i Arrossars han marxat a peu cap el riu Ebre. Recuperant una de les activitats que no van poder dur a terme fa uns dies, per la pluja. Un cop al riu han fet salts i s’han remullat al riu cosa que han agraït amb la calor que ha fet avui.

Els mes petits, Cargols Poma i els Aiguamolls han fet gimcana d’aigua, tots i totes han acabat ben remullades i han gaudit molt amb el fet de poder fer jocs cooperatius com el pitxi introduint l’aigua pel mig.

Durant la tarda un cop ben dinats i amb el taller de ZUMBA fet, tots els grups han començat classe amb el joc del Cluedo en anglès. Han tingut d'investigar quin monitor era el culpable de l'assessinat d'una de les nostres cuineres de Deltebre!!!

Després, hem quasi acabat els projects, que d’aquí dos dies els presentem i feia falta una mica de canya per deixar-los enllestits. 

Un cop acabades les activitats del dia, hem anat cap a la piscina, on els petits hi hem anat una mica abans per després acabar abans i fer dutxes.

Aquesta nit toca relaxing night, ens anirà d’allò més bé després de tants dies sense parar quiets.

Seguim molt contents i esperem que vosaltres també estigueu tant bé com nosaltres!

Us enviem una abraçada enorme des d’aquestes vistes de camps d’arròs.

Fins demà famílies!