VISITA ALS CAMPS D'ARRÒS

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hello helloooo!

 

Ahir a la nit vam gaudir moltíssim amb el “Minute to Win”!! Els infants només tenien un minut per cada prova i hi havien munt de proves diferents (fer piràmides amb gots, explotar els globus dels companys, tombar gots amb una pilota de tenis dins una mitja que penjava del cap...) estàvem tots i totes motivadíssimes amb el joc!

Avui hem sortit de l’alberg i hem anat a fer-li una vista a lo Polet, on després de fer una passejada de 20 minutets, hem rebut una master class sobre el procés d’obtenció de l’arròs. I la cosa no acaba aquí! Hem pogut ser partíceps; primer hem aprés a distingir l’arròs de les males herbes, després hem separats els granets d’arròs de les espigues amb unes forques de fusta que semblaven súper antigues i, finalment hem separat el gra de la closca per tal de tenir el producte final! Qui hagués dit que s’amaga tanta feina darrera d’un paquet d’arròs... També ens han explicat que les bitlles catalanes és un bon mètode per perfilar les habilitats de caça d’ocells, per si mai ens trobéssim sense aliments, així que hem fet un petit torneig de bitlles catalanes. Tot i això, la part que més han gaudit ha estat la batalla campal de fang a una zona habilitada al costat dels arrossars. Abans de marxar cap a l’alberg ens hem netejat en una canal; tota una sessió de “Spa natural”.

Després de dinar ens han explicat els monitors que aquest nit hi haurà l’esperat GOT TALENT. I hem aprofitat l’estona per fer grups i preparar-nos les nostres actuacions.

 

A la tarda ens hem reunit per seguir treballant en els nostres projects que ens tenen molt motivats!

 

Els Deltes hem avançat amb el guió del trailer i els Arrossars ens hem posat les piles pensant els challenges pel joc de l'oca! Després de l'snack hem fet una gimcana d'aigua tots junts per equips amb diferents proves on ens hem pogut remullar i ha acabat en guerra d'aigua! Ens ho hem passat molt bé!

 

Els mes petits, hem apofitat el bon dia per fer jocs d'aigua in english! Ens hem pogut remullar una mica mentre jugàvem al mocador i feiem diferents relleus entre els Cargols Pera i els Aiguamolls! Després del snack hem pogut seguir amb els nostres projects del terror, decidint espais i preparant material reciclat per poder dur-lo a terme.

 

Ara ja som a les dutxes i posant-nos ben guapes i guapos pel GOT TALNET d’aquesta nit. Tenim moltíssimes ganes de demostrar els nostres talents a la resta de participants i riure molt tots junts. QUI SERÀ EL GUANYADOR DEL DELTEBRE GOT TALNET 2021?

 

Seguim exprimint al màxim aquesta estada per poder tenir moltes coses maques per explicar-vos!

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!