Esport i anglès per DELTEBE!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Avui ha estat el primer dia sencer a l’alberg i les sensacions han estat genials! Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos i hem baixat a esmorzar.

Abans de començar amb les activitats corresponents hem fet un parell de coreografies de zumba per activar-nos i moure el cos.

Aquest matí el grup d’aiguamolls i arrossars hem estat fent jocs amb els patinets, demostrant a l’equip de monitoratge el nostre bon equilibri, i tir amb arc on ha quedat clar que la nostra punteria és boníssima. Totes i tots hem gaudit molt, a més, ens ha semblat molt bona idea això de les penyores, de segur que ha estat un incentiu per posar-li encara més ganes a les activitats!

Mentre Cargols Poma i Deltes, han començat amb jocs de coneixença i speaking en anglès. Els més petits hem decidit d'encarar el nostre project en una túnel del terror fet per nosaltres mateixos, i els més grans han estat fent pluja d’idees per decidir el seu projecte d’aquesta setmana.

Després de dinar hem fet un taller on ens hem assegut amb els nostres companys d’habitació i hem fet uns cartells súper macos amb el nom de la nostra habitació i el nom dels integrants d’aquesta perquè els monitors sàpiguen on es troba cadascú.

A la tarda els Cargols i els deltes ens hem engrescat a pujar als patinets i fer curses i reptes, i la veritat que tant uns com altres ho hem fet molt bé. També hem demostrat la nostra punteria fent tir amb arc i això de tenir penyores pel mig ens ha semblat molt divertit!

Pel que fa als Arrossars i Aiguamolls, han començat també fent jocs de coneixença i diferents activitats en anglès, pluja d’idees del nostres projecte per mirar de demà encarar-lo i començar a treballar de valent en ell!

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per a la nit. I sabeu què? Avui tocar afinar les nostres veus i començar a pensar en tot el repertori de cançons que sabem perquè ens toca jugar al FUROR!

Bona nit!

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!