Caiacs, escalades i projectes DELTEBRE!!!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Avui ens hem llevat com cada matí al ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Després d’esmorzar, els Arrossars, han anat cap al rocòdrom on s’ha superat i han escalat tota la paret del poliesportiu de Deltebre. Han superat aquesta por a les alçades combinant escalada amb alguns jocs i dinàmiques de grup.

Els Deltes, l’han aprofitat per acabar el projecte que han anat fent durant tota l’estada. El tràiler ha quedat d’allò més bé, també gràcies a les ganes i esforç que han posat durant la setmana.

Una part dels grups dels petits (Cargols poma) han anat al riu a fer Caiac i a fer un bany al riu Ebre, amb una aproximació amb bicicleta! Podem assegurar que s’ho han passat molt bé i hem aprofitat el matí fent dos dels esports que més esperaven els més petits.

Els Aiguamolls han estat encarant el projecte durant tota l’estona d’angles, fent la decoracions de la seva casa encantada, preparant les diferents proves que hi haurà a dins i organitzant-se per poder fer que el projecte de demà sigui molt especial.

Després de dinar, s’ha fet un taller de polseres, on hem estat fent diferents tipus de polseres i de tos colors per emportar-nos un bon record de les colònies.

A l’activitat de tarda han sigut els Deltes que han anat a fer l’activitat de bicicleta i caiac, amb la calor que feia hem agraït molt el bany de després d’aproximar-nos amb bicicleta. D’aquesta manera hem començat a remar ben frescos pel riu!!!!

Els Arrossars han dedicat l’ultima classe d’anglès per finalitzar el joc de la Oca per demà poder-ho presentar als Deltes. Un cop acabat i fet l’snack, hem fet una sèrie de jocs entre tots.

Hem sigut els Aiguamolls que a la tarda hem anat cap al poliesportiu de Deltebre a fer escalada! Entre altres jocs i escalada ens ho hem passat molt bé! I tots hem superat les nostres pors a les alçades!!!

Els Cargols Poma hem començat l'English d'avui amb molta energia! Hem fet uns quants jocs ràpids per animar-nos i ens ho hem passat super bé! Cada dia fem més pinya entre nosaltres. Després del snack ens hem posat mans a les obres amb el project, demà el presentem!! Esperem que els Aiguamolls gaudeixin del nostre horror tunnel!

Ara ja ens hem dutxat i som apunt per sopar. Aquesta nit ens espera un dels jocs de nit més esperats, el codi. On haurem de resoldre un codi xifrat entre tot l’equip en forma competitiva, amb llanternes i obstacles pel mig que faran que no sigui d’allò més fàcil

Demà ens sabrem el resultat.

Bona nit famílies, fins demà!