Caiacs, escalades i projectes en marxa DELTEBRE!!!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Com cada matí ens hem llevat ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Després d’esmorzar, els Deltes, han anat cap al rocòdrom on s’ha superat i han escalat tota la paret del poliesportiu de Deltebre. Han superat aquesta por a les alçades combinant escalada amb alguns jocs i dinàmiques de grup.

Una part dels grups dels petits (els Aiguamolls) han anat al riu a fer Caiac i a fer un bany al riu Ebre, amb una aproximació amb bicicleta! Podem assegurar que s’ho han passat molt bé i hem aprofitat el matí fent dos dels esports que més esperaven els més petits.

Els Cargols que s’han quedat fent angles, han acabat el perfil de l'instagram en format fitxa. Després han fet diverses partides del llop, que s'ha convertit en el seu joc preferit. Després de l'snack de mig matí han seguit amb el project on han començat a decidir el material necessari per la decoració i algunes de les proves que duran a terme per el túnel del terror.!

Els Arrossars que també han fet angles aquest matí, ens hem pogut conèixer una mica més amb jocs i preguntes! Després hem aprés jugar a un joc de rol que ens ha encantat! I com no podia faltar ens hem posat les piles amb el project, començant a dibuixar el taulell i els daus per l'oca de challenges que estem preparant!!!

Pel que fa la tarda els Deltes hem estat fent el projecte del tràiler. Hem acabat de dissenyar algunes escenes que faltaven i hem començat a gravar. Després de l’Snack, hem fet jocs en anglès com el llop, l’assassí i finalment l’STOP (joc de categories). Als nois i noies se’ls hi ha passat molt ràpid la classe entre el projecte, pel qual estan molt motivats.

A l’activitat de tarda han sigut els Arrossars que han anat a fer l’activitat de bicicleta i caiac, amb la calor que feia hem agraït molt el bany de després d’aproximar-nos amb bicicleta. D’aquesta manera hem començat a remar ben frescos pel riu!!!!

Els Aiguamolls han començat fent el joc de la corrent per escalfar motors. Han seguit amb el project a on han començat a decidir el material necessari per la decoració i algunes de les proves que duran a terme per la casa del terror.

Cargols Poma, són qui ha marxat cap a fer esclada aquesta tarda. Ha estat una estona molt divertida entre dinàmiques i jocs mentre esperàvem poder pujar la paret més alta de tot Deltebre. Ens hem superat a nosaltres mateixos i hem pujat molt i molt amunt esclant.

Ara ja ens hem dutxat i som apunt per sopar. Aquesta nit ens espera un dels jocs de nit més esperats, EL MINUTE TO WIN. On per grups tindrem només un minut per superar les diferents proves que ens proposin els monitors… QUI SERÀ EL CAMPIÓ DE DELTEBRE DEL MINUTE TO WIN 2021?

Demà en sabrem el resultat.

Bona nit famílies, fins demà!