La energia mai s'acaba!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

 

Molt bona tarda!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssim pel dia d'avui al ritme de la música.

Avui hem sortit de l'alberg i hem anat a fer-li una vista a lo Polet, on després de fer una passejada de 20 minutets, hem rebut un màster class sobre el procés d'obtenció de l'arròs. I la cosa no acaba aquí! Hem pogut ser partícips; primer hem après a distingir l'arròs de les males herbes, després hem separat els granets d'arròs de les espigues amb unes forques de fusta que semblaven súper antigues i, finalment hem separat el gra de la closca per tal de tenir el producte final! Qui hagués dit que s'amaga tanta feina darrera d'un paquet d'arròs... També ens han explicat que les bitlles catalanes és un bon mètode per perfilar les habilitats de caça d'ocells, per si mai ens trobéssim sense aliments, així que hem fet un petit torneig de bitlles catalanes. Tot i això, la part que més han gaudit ha estat la batalla campal de fang i el partit de volei-fang a una zona habilitada al costat dels arrossars. Abans de marxar cap a l'alberg ens hem netejat en una canal; tota una sessió de "spa natural".

Després hem anat a dinar i hem fet torneig de ping-pong i braçalets.
A la tarda totes les tutories han estat fent els projects d'anglès:
El grup d'Arrossars segueix amb el seu project telediari, que entreguen cada dia després de sopar amb molt d'èxit. Els deltes ja han gravat la seva pel·lícula, faltarà posar-ho tot junt i presentar-ho als altres grups demà.

Els aiguamolls han assajat i acabat tot l'atrezzo per la seva fenomenal obra de teatre marítima. I els cargolets segueixen assajant i acabant les proves per al seu joc de pista.

Els quatre grups estan molt nerviosos, però motivats per presentar i veure el que han fet els altres grups!!!
Ara ens anem a dutxar i ens espera un joc de nit molt xulo!
 
PD: us deixem una foto del super got talent que vam fer ahir. 
Una abraçada des de Deltebre!