Experiència superada!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families!
Your favorite update of the day reporting from the hostel of Deltebre!
Segon dia de l'estada més que superat.
Hem esmorzat i, com sempre, hem ballat zumba una bona estona... ens encanta!!! Seguidament, kids i teens s'han separat. Teens han començat el dia amb les English lessons, fent jocs i començant amb el súper projecte.

Els kids, per contra, han començat el dia amb les activitats esportives; els cargols han anat amb bici fins al caiac on han gaudit una ruta molt bonica pel costat del riu i després han fet un munt de jocs sobre del caiac, han gaudit moltíssim!!! Els Aiguamolls han fet l'activitat d'escalada on no volien baixar del rocòdrom i estaven emocionats/es amb l'activitat. Un matí molt complet!

Al migdia hem creat el millor torneig de ping pong de Deltebre i un bon raconet per a fer polseres i veure tot el talent artístic que tenen.

A la tarda els kids han fet l'Anglès on han començat a parlar sobre el project que fan i estaven amb moltes ganes!!!

Arrossars han anat amb bicis fins al riu on han gaudit molt de la ruta i després han fet molts jocs on estaven de foto per veure'ls/es tota l'estona. Ha sigut una tarda increïble i hem rigut moltíssim!!

Deltes ha fet l'activitat d'escalada on hem descobert que tenen una habilitat increïble i no tenen por a les altures perquè no volien baixar. Han gaudit tots/es junts/es.

A la nit ens espera l'esperat Minute to win, que tenim moltes ganes de jugar!!!

Una abraçada des de Deltebre!