Equador de l'Estada

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families! How are you doing? Com porteu vosaltres la calor?

Un dia més d'aquesta estada superat amb èxit!!!
Avui després dels nostres super esmorzars i "zumbita buena" ens hem posat mans a l'obra.
El kids han començat fent watergames, el save the egg. Han fet diferents proves d'aigua intentant superar una teranyina, jugant el joc del buscamines i fent la "patata caliente". Han gaudit moltíssim i per últim hem acabat fent una guerra d'aigua, amb globus, ampolles, cubells... Després hem anat a la piscina on hem gaudit molt amb aquesta calor que fa i fins i tot hem fet zumba!!!
El teens, en canvi, al matí han seguit amb els seus projects, Deltes amb un curtmetratge digne del Festival de Cannes i Arrossars amb el Papa's TV program, millor que el telenotícies de la tv3 i el Diario de Patrícia junts.
Al acabar el dinar hem fet preparació del joc de nit d'avui, un Got Talent, perquè els nens/es treguin l'artista que porten dins i veure tot el talent que tenen.
A la tarda hem canviat, mentre els teens feien watergames per combatre molt millor aquesta calor. Podem dir que tots i totes ja som una família més, perquè el grup està super unit i no volen deixar de jugar i gaudir tots i totes junts/es. Els kids han seguit amb els seus projects, Aiguamolls amb un semi escape room i Cargols una obra inspirada amb Piratas del Caribe i Titanic, prometen donar espectacle.

Ara a la nit fem el Got Talent, ja us direm si A Star Is Born...!!