.

FOTOS DE GRUP!

Us adjuntem les fotos per grups, ha estat un plaer fer gaudir durant aquesta setmana tant intensa amb els vostres fills! 

 

Bon estiu a totes i tots!

Publicat el
.

The last day!

Hola a tothom!

Avui ens hem llevat amb molta energia i preparats per l’últim dia d’activitats!

Publicat el
.

Retorn a als Caiacs i l'Escalada!

Hi everyone!

Avui ens hem llevat com cada matí al ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Després d’esmorzar, els Arrossar i els Deltes, han fet jocs d’aigua en anglès!!! Ha estat una classe diferent i ha estat molt dinàmica, a més els hi ha agradat molt poder-se remullar. 

Publicat el
.

Segueix l'esport i l'anglès a Deltebre.

Bona tarda!

Com anem? Per aquí tot genial!

 

Avui ens hem despertat amb l’energia i les ganes que ens caracteritzen i hem esmorzat i a les 10 ens hem posat en marxa amb les activitats després de fer una mica de zumba!

 

Publicat el
.

Arranquem motors!!!

TEENS

Good afternoooooooon!!!

Primer de tot i abans de res, fer-vos saber que tots i totes estem genial, amb moltes ganes de gaudir i seguir passant-ho bé !

La primera nit a l’alberg ha estat genial, hem dormit mooooolt i ens hem llevat amb moltes forces. Els monitors ens han despertat amb l’altaveu ben fort per a començar el dia amb energia i tot seguit anàvem baixant cap al meeting point, hem fet el control de símptomes corresponent (òbviament, tots estàvem genial).

Publicat el
.

Primera Jornada, Primeres Sensacions

Arrenquen les estades amb molta energia!!!

Després de les emotives acomiadades de les famílies, els infants han conegut el seu grup i l'equip de monitors a través de diferents activitats. Hi ha hagut temps per fer una mica de tot, recordar normativa COVID, explicar el funcionament de les estades, instal·lar-se a les habitacions, començar a establir vincles amb els companys i les companyes... 

Les sensacions són SÚPER positives i tothom te moltes ganes que això comenci a agafar color! En l'aire es respiren moltes ganes d'esport i d'anglès! 

Publicat el