Primer dia superat!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

 

Com estem? Nosaltres súper bé!

Avui ha estat el primer dia sencer a l’alberg i les sensacions han estat genials! Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos i hem baixat a esmorzar.

 

Abans de començar amb les activitats corresponents hem fet un parell de coreografies de zumba per activar-nos i moure el cos. Els Cargols Poma i els Aiguamolls hem fet anglès;

In the morning, groups cargols and aiguamolls had their great ideas (a terror cabin and a talent show respectively). And in the afternoon, group deltes want to do a reverse roles with the monitors, and arrossars will do a first date performances. All the kids are super motivated and the projects are very promising!

 

Mentrestant els Deltes i els Arrossars  hem estat fent joc amb els patinets, demostrant a l’equip de monitoratge el nostre bon equilibri, i tir amb arc on ha quedat clar que la nostra punteria és boníssima. Totes i tots hem gaudit molt, a més, ens ha semblat molt bona idea això de les penyores, de segur que ha estat un incentiu per posar-li encara més ganes a les activitats!

 

Després de dinar hem fet un taller on ens hem assegut amb els nostres companys d’habitació i hem fet uns cartells súper macos amb el nom de la nostra habitació i el nom dels integrants d’aquesta perquè els monitors sàpiguen on es troba cadascú.

Per la tarda els Cargols i els Aiguamolls han fet l’activitat de scootering i de tir amb arc. On han demostrat que son tots i totes uns robbins Hoods amb la punteria. I ha sigut increïble veure’ls i veure-les de com han gaudit sobre dels patiments i el que han après!

 

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per el joc de nit que en tenim moltes ganes!!!

 

Bona nit!

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!