Equador de l'Estada

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello familiy!

Avui al matí ens hem llevat una mica adormits, com es nota que comença a avançar la setmana! Però hem esmorzat per agafar forces i hem ballat zumba per activar-nos i començar les activitats amb molta energia!

Els arrossars han anat a fer btt i caiac, el riu estava molt tranquil hi ha pogut fe runa mini excursió per l’Ebre i han gaudit moltíssim. Per altra banda els deltes han anat a fer escalada i la majoria han pujat fins a dalt de tot!!!

Today group cargols started creating all the atrezzo and material to decorate their horror cabin. They used paint and colors and had a great time!

Group aiguamolls decided practiced their talent show, finished an original song and did the logo.

Després de dinar, hem fet un taller de braçalets per endur-nos un record de les colònies.

A la tarda, els cargols han anat a fer l’escalada on molts han demostrat una valentia admirable pujant fins molt amunt! Els aiguamolls, els hi ha tocat fer una ruta amb bicicleta fins al riu per fer l’activitat de caiac, on han fet molts jocs i s’ho han passat d’allò més bé.

Group arrossars finished decorations and dialogues. They have a clear idea of what they need for the following days. Group deltes lacked some concentration today, but the project is moving forward

Ara ja ens hem dutxat i ja estem llestos per el joc de nit. Avui toca afinar una miqueta la veu i veure aquest talent de cantar. Fem FUROR!!!

Una abraçada des de Deltebre.

Bona nit!