Dia insuperable!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola famílies!

Com esteu? Nosaltres avui ens hem aixecat 15 min més tard i ens esperava un dia increïble!

Ens hem carregat de forces a l’esmorzar i hem fet zumba de bon matí.

Els Deltes i els Arrossars avui el matí han fet water games i després he manat a la piscina. Avui ha sigut un dia complert d’aigua i no podem estar mes contents i contentes. Ens ho hem passat d’allò més bé intentant salvar el nostre ou a base d’una protección que hem creat i superant diferentes proves d’aigua. Quan estavem a la piscina no paravem de fer jocs i d’estar dins l’aigua tota l’estona.

Els cargols i els Aiguamolls han fet anglès:

Groups cargols and aiguamolls finished all the material and practiced their performances until they were perfect. They are ready and excited for tomorrow.

Ha sigut tota una sorpresa el dinar, perque hem tingut FIDEUA BONÍSSIMA!!!!

Això ens ha donat un xute d’energia per agafar la tarda amb mes força que mai! Els cargols i els Aiguamolls a la tarda han fet water games i piscina. Han gaudit moltíssim amb la prova de la patata calenta com es feia abans en el gran Prix. A la piscina no paraven de saltar i de gaudir en tot moment de tots i totes junts/es.

Els Deltes i els Arrossars han fet anglès per la tarda;

Today Arrossars finished their English project. They’re satisfied with the result and so are we! They also got to practice their speaking with Deltes through different games and got to know each other a little bit better. The Deltas finished the project all together. They practiced all the dialogues and the activities. They are very excited about showing their work an effort!

Però això no acaba aquí, després de sopar hem de descobrir un misteri que ens han fet els monitors/es amb el joc del cluedo!

Avui ha sigut un dia molt intents, però no volem que s’acabi!

Abraçades des de Deltebre!
 

PD: recordeu que el dia 2 els/les heu de venir a buscar a les 12h del matí.

Bona nit!