VISITA ALS CAMPS D'ARRÒS!!!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssim pel dia d’avui al ritme de la música.

 

Avui hem sortit de l’alberg i hem anat a fer-li una vista a lo Polet, on després de fer una passejada de 20 minutets, hem rebut una master class sobre el procés d’obtenció de l’arròs. I la cosa no acaba aquí! Hem pogut ser partíceps; primer hem aprés a distingir l’arròs de les males herbes, després hem separats els granets d’arròs de les espigues amb unes forques de fusta que semblaven súper antigues i, finalment hem separat el gra de la closca per tal de tenir el producte final! Qui hagués dit que s’amaga tanta feina darrera d’un paquet d’arròs... També ens han explicat que les bitlles catalanes és un bon mètode per perfilar les habilitats de caça d’ocells, per si mai ens trobéssim sense aliments, així que hem fet un petit torneig de bitlles catalanes. Tot i això, la part que més han gaudit ha estat la batalla campal de fang a una zona habilitada al costat dels arrossals. Abans de marxar cap a l’alberg ens hem netejat en una canal; tota una sessió de “spa natural”.

 

Després de dinar hem fet un taller de polseres on alguns d’ells, s’han fet obsequis.

 

Avui a la tarda, hem fet anglès els tres grups. Demà ja toca presentar projects així que hem treballat moltíssim per assegurar-nos que sortiran d’allò més bé. 

Els Cargols Poma hem seguit treballant en la gimcana que presentarem demà. Ja tenim els personatges i el presentador del projecte, així que demà, al blog, veureu com de bé ens ha sortit! Els aiguamolls hem seguit fent jocs d’speaking per tal de millorar la fluïdesa, ja que el joc de rol requereix molta practica. 

Finalment, els deltes hem preparat tot el material necessari pel water quizz de demà. Tenim ja totes les preguntes preparades. De fet, ho hem fet tan ràpid que ens ha donat temps a fer el tancament d’estada de les classes d’anglès. Després, com ja és tradició, hem jugat al wolf, que sempre agrada molt.

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per la nit. I sabeu què? Farem un joc de nit on cada equip haurà d’esbrinar el seu codi però... tan fàcil no serà ja que hi haurà regles entre mig.

 

Seguim exprimint al màxim aquesta estada per poder tenir moltes coses maques per explicar-vos!

 

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!