Dia de pluja i escalada per DELTEBRE!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Segon dia i com cada matí ens hem llevat ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Avui, ja que és un dia bastant poc normal a Deltebre per la pluja, hem canviat una mica el planning de les activitats. Al matí, tots els grups hem fet anglès. Ens feia falta acabar de planificar els projects i, ara ja sí, els tenim més que encarats. Durant la primera hora de classe, hem fet jocs i speaking activities. El grup dels deltes i els aiguamolls han jugat al Stop the Bus per treballar una mica el vocabulari que necessitem saber. També hem jugat al wolf, que mai falla. Els més peques, els cargols poma, hem fet activitats per preparar la gimcana del divendres.

Després de dinar, s’ha fet el taller de pintar mandales ja que seguia el mal temps. Hem estat ceant un record per endur-nos a casa de record d'aquestes colònies.

Pel que fa l’activitat de tarda hem anat tots tres grup cap al poliesportiu on realitzem escalada i allà hem fet l’escalada programada per aquest matí els grups dels més petits (Cargols i Aiguamolls). I el grup dels grans (Deltes) hem realitzat activitats alternatives com jocs cooperatius, mini torneig de futbol entre moltes d’altres. Ja que el grup de Deltes no ha pogut realitzar el Caiac, per la pluja i les fortes corrents.

Ara ja ens hem dutxat i som apunt per sopar. Aquesta nit ens espera un dels jocs de nit més esperats, EL MINUTE TO WIN!!! On tindrem un sol minut per superar diferents proves que els monitors/es ens proposaran per equips. 

QUIN SERÀ EL CAMPIÓ DEL MINUTE TO WIN DE DELTEBRE 2021?

Demà en sabrem el resultat.

Bona nit famílies, una abraçada i fins demà!