Comença l'esport i l'anglès a DELTEBRE!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Avui ha estat el primer dia sencer a l’alberg i les sensacions han estat genials! Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos i hem baixat a esmorzar.

Abans de començar amb les activitats corresponents hem fet un parell de coreografies de zumba per activar-nos i moure el cos.

Aquest matí el grup d’aiguamolls hem estat fent jocs amb els patinets, demostrant a l’equip de monitoratge el nostre bon equilibri, i tir amb arc on ha quedat clar que la nostra punteria és boníssima. Totes i tots hem gaudit molt, a més, ens ha semblat molt bona idea això de les penyores, de segur que ha estat un incentiu per posar-li encara més ganes a les activitats!

Mentre Cargols Poma i Deltes, han començat amb jocs de coneixença i speaking. Els més petits hem decidit d'encarar el nostre project d'anglès en una gimcana aquàtica, i els més grans han pensat en una gimcana de cultura general.

Després de dinar hem fet un taller on ens hem assegut amb els nostres companys d’habitació i hem fet uns cartells súper macos amb el nom de la nostra habitació i el nom dels integrants d’aquesta perquè els monitors sàpiguen on es troba cadascú.

A la tarda els Aiguamolls ens hem engrescat a pujar als patinets i fer curses i reptes, i la veritat que tant uns com altres ho hem fet molt bé. També hem demostrat la nostra punteria fent tir amb arc i això de tenir penyores pel mig ens ha semblat molt divertit!

Pel que fa als aiguamolls, faran un joc de rol en anglès per la resta de grups com a project d’anglès.

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per a la nit. I sabeu què? Avui tocar afinar les nostres veus i començar a pensar en tot el repertori de cançons que sabem perquè ens toca jugar al FUROR!

Bona nit!

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!