Caiacs, escalades i projectes en marxa!!!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Com cada matí ens hem llevat ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Després d’esmorzar, els més grans (Deltes) han anat cap al rocòdrom on s’han superat i han escalat tota la paret del poliesportiu de Deltebre. Han superat aquesta por a les alçades combinant escalada amb alguns jocs i dinàmiques de grup.

Una part dels grups dels petits (els Cargols Poma) han anat al riu a fer Caiac i a fer un bany al riu Ebre, amb una aproximació amb bicicleta! Podem assegurar que s’ho han passat molt bé i hem aprofitat el matí fent dos dels esports que més esperaven els més petits.

Mentrestant, aquest matí, els aiguamolls hem seguit amb les classes d’anglès. Després de fer uns quants jocs, com sempre, hem seguit treballant el project. Cada vegada, el joc de rol va agafant més forma, i sembla que tots estan ben motivats amb la preparació de l’activitat.

Després de dinar, s’ha fet el taller de preparació del GOT TALENT, on els nostres infants s’han preparat les actuacions que duran a terme aquest nit en el gran joc del GOT TALENT. On hauran de demostrar els seus talents davant de la resta de grups.

A l’activitat de tarda han sigut els Aiguamolls que han anat a fer l’activitat de bicicleta i caiac, amb la calor que feia hem agraït molt el bany de després d’aproximar-nos amb bicicleta. D’aquesta manera hem començat a remar ben frescos pel riu Ebre!!!!

Els cargols poma han començat amb activitats diverses per preparar vocabulari que necessitarem pel project. Han fet sopes de lletres, endevinalles i altres reptes en anglès. Després, han preparat les preguntes del seu “Quizz”, la idea que han tingut com a project.

Per altra banda, els deltes han iniciat l’activitat preparant un trivial per competir entre ells. Després de l’snack, han preparat love letters, ja que algun que altre havia de practicar-ne per l’activitat de la nit.

Ara ja ens hem dutxat i som apunt per sopar. Aquesta nit toca ensenyar els nostres talents a la resta de grups en forma d’actuacions, balls entre molts d’altres… Qui serà el guanyador?

Demà en sabrem més cosetes.

Bona nit famílies, fins demà!