Welcome to Deltebre's camp!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Welcome families!

Avui hem engegat una nova estada a l’alberg de Deltebre. Al llarg d’aquests dies viurem moltes aventures, practicarem esports variats, aprendrem l’anglès amb activitats diverses, farem noves amistats i ... ens ho passarem la mar de bé!

Després de fer el check-in, hem estat fent jocs sense parar per així començar a conèixer els nostres companys i companyes amb qui estarem aquests dies. Hem aprofitat per instal·lar-nos a les habitacions i, posteriorment, hem anat a sopar. Mentre menjàvem ha aparegut un agent de seguretat amb dues persones preses. Les ha tancat a una càpsula que deia “preses perilloses” i les ha fet sopar allà. La veritat que semblava que es barallessin una mica, que estrany!

Després de sopar ens hem reunit per començar el joc de nit. Per activar-nos una mica hem ballat una mica de zumba (la veritat és que se’ns dona molt bé a tots eh). De cop i volta, però, ha aparegut una tercera persona presa. Conjuntament amb les dues persones d’abans, tots tres han intentat fugar-se. Només una ho ha aconseguit. Llavors hem entès que durant aquesta estada haurem d’ajudar aquestes dues persones preses a escapar-se de la presó a la que estem.

Després d’aquesta moguda, hem pogut fer el joc de nit: “The passport”. Ens havíem d’aprendre uns passaports i passar-los a la frontera, però no tot era tan fàcil... hi havia uns fent de policies que ens ho impedien. Ha estat molt divertit i ens ha ajudat a conèixer millor a totes les persones de les colònies!

A més a més, conjuntament hem cantat i desitjat feliç aniversari a un dels infants del camp.

Per acabar el dia, ens hem reunit amb el nostre grup de convivència. Hem pogut compartir primeres impressions, resoldre petits dubtes i explicar què farem demà.

That’s all for now. We will keep you up to date!

See you soon!

Equip de monitors i monitores.